Belföld

Eljárás indult a férfi ellen, akit falnak löktek a közterületesek

Volt bérlete, nem ütött meg nőt, aránytalannak gondolja a hatóság fellépését – mondta el a férfi a Kettős Mérce blognak.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla: óriási felháborodást keltett az a néhány napja az internetre felkerült videó, amelyen négy közterület-felügyelő az aluljáró falának szorít egy férfit. A felvételből egyértelműen nem derül ki, mi történhetett a jelenet előtt, a hatóság embereinek szavai szerint a férfi bliccelt a metrón.

A Kettős Mérce blog elérte a pórul járt férfit, aki elmondta: “Téves és hibás megállapítások sora jelent meg az esetről szóló híradásokban, mégpedig: Volt érvényes havi bérletem. Azért nem mutattam meg, mert körülbelül 10 perccel korábban ezt már megtettem a Széll Kálmán téri bejáratnál az ottani ellenőröknek. Ebben hibáztam! Ezt, hogy már megmutattam, elmondtam a Blaha Lujza téri közterület-fenntartóknak és ellenőrnek is. Egyetlen célom az volt, hogy távozzak, senkit nem akartam bántani. Távozási szándékomban meggátoltak, és egyre erőszakosabban léptek fel velem szemben. Próbáltam áttörni a körém vont gyűrűt, amelynek a következményeit már a felvételek is alátámasztják. Hangsúlyozni kívánom, hogy nem ütöttem, főleg nem nőt, nem hogy most, de korábban sem. Bízom benne, hogy az ellenem közben megindított büntetőeljárás során ez megállapítást nyer!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik