Belföld

Buda-Cash: Tölgyesi gyerekére a nagymama vigyáz

A Buda-Cash bukott vezére egy békásmegyeri panellakásba van bejelentve. Az előzetesben ülő bróker édesanyjára bízta gyermekét.

A Bors felkereste a békásmegyeri lakótelepi lakást, amely a cégnyilvántartás szerint Tölgyesi Péter bejelentett lakcíme. A ráccsal védett ajtón T. Árpádné neve olvasható, a szomszédok szerint az idős hölgy Tölgyesi Péter édesanyja. Egy, a bukott brókert gyerekkora óta ismerő szomszéd a lapnak elmondta: a férfi a Szépvölgyi úti otthonában él gyermekével és jelenlegi élettársával.

A szomszéd egy hónapja nem látta T. Árpádnét, aki szerinte a Szépvölgyi úti házba költözött, hogy a bróker gyerekére vigyázzon. A nő korábban is sűrűn látogatta unokáját. Letartóztatása előtt Tölgyesi folyamatosan gondoskodott édesanyjáról: milliókért újíttatta fel a lakását, és beszállt a rezsibe is – írja a Bors. A jelenleg is részmunkaidőben foglalkoztatott T. Árpádné fodrászként dolgozik, nyugdíja alig harmincezer forint. A hölgy már csak fia élettársára, H. Lindára, Hargitai János KDNP-s képviselő lányára számíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik