Belföld

Karcag retteg, Marcsika bujkál, pedig “a bankban is ajánlották”

kun-mediátor (kun-mediátor)
kun-mediátor (kun-mediátor)

A Kun-Mediátor rejtélyes történetéről névvel senki sem beszél, de mindenki gyanakszik. Marcsika még nem került elő, házát átkutatták.

A Magyar Nemzet riportere szerint az emberek rettegnek Karcagon amióta kiderült, hogy a Kun-Mediátor nem tud fizetni ügyfeleinek. Akinek sok pénze úszott el attól fél, hogy elkezdik firtatni vagyona eredetét, akinek kevés, az attól tart, hogy soha nem látja viszont befektetését. Akinek nem volt a cégnél pénze, az azért nem beszél, nehogy ő vagy rokona elveszítse állását. Név nélkül beszélnek csak.

Ugyanakkor mindenki hallott valamit, ismeri a cégvezetőt vagy károsultat. Azt senki nem tudja, hová tűnhetett el az állítólagos 20 milliárd, kié lehetett egyáltalán a pénz. A nyugdíjas Katalinnak hatmillió forintja „ragadt benn” a cégben. Neki azért nem volt gyanús a kiugró hozam ígérete, mert tanárok, orvosok is raktak be pénzt. „A bankban is ajánlották ezt a lehetőséget.”

Közben a Blikk arról ír, hogy több családtagja is hazatért a Kun-Mediátor Kft. vezetőjének, Dobrai Sándornénak (Marcsikának). Ő továbbra is ismeretlen helyen tartózkodik a férjével, de lányai már itthon vannak – tudta meg a lap. Vasárnapra virradó éjszaka Dobrainé házánál házkutatást tartottak, ahova a két lányt rendőrautóval vitték.

Az egyik lány, Erika férje az a Kemecsi László, aki a hétvégén érkezett haza külföldről. Ő résztulajdonosa a Kun-Mediátornak, az utazási irodát vezette, anyósa intézte a pénzügyi befektetéseket. A Blikk kereste a rendőrséget a legújabb fejlemények ügyében, de a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árultak el újabb részleteket, csak annyit mondtak, hogy vasárnap hajnalban is rögzítettek nyomokat. Dobrai Sándornét továbbra is körözik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik