Belföld

A kormány rátalált a jobbikos brókerbotrányra

parlament szavazás (parlament szavazás)
parlament szavazás (parlament szavazás)

Az MSZP a karcagi Kun-Mediátor éttermében tartotta a gyűléseit, az egyik jobbikosnak pedig ugyanoda van bejelentve a cége.

Jobbikos és MSZP-s szálakat emlegetett a parlamentben Tállai András, az NGM államtitkára a karcagi Kun-Mediátor botránya után. Az ellenzék korábban azt kérdezte a kormányól, hogyan lehet, hogy két miniszter városában senkinek nem tűnt fel a botrány. 

Tállai szerint sem Fazekas Sándornak, sem Varga Mihálynak nem volt ott befektetése, viszont talált jobbikos és szocialista szálat a botrányban. A cégnek szerinte kapcsolata lehetett az MSZP-vel, a párt a gyűléseit a cég éttermében tartotta. Nem is egyet ráadásul, hanem 12-t. 

Az őt kérdező jobbikosnak ezt mondta: “Az ön családjának az ügyvédi irodája ugyanoda van bejelentve, mint a Kun-Mediátor telephelye. Egy épületben végezték a tevékenységüket. Először ön tisztázza magát!” 

Lukács képviselő szerint ez aljas rágalom, mert az említett telephely egy nagy irodaház, amely a Táncsics körút 15. alatt található, és ugyanitt “találunk egy önkormányzati irodát és egy bababoltot is”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik