Belföld

Meghalt az Ausztriában eltűnt magyar zongorista

Makka Tamásnak azt követően veszett nyoma, hogy epilepsziás rohamot kapott.

Az Eltűnt emberekért – megoszthatod Facebook-csoport közölte, hogy meghalt a fiatal magyar zongorista. A korábban lapunknak nyilatkozó barátnője sorra kapja barátaitól a részvétnyilvánításokat.

Mint korábban megírtuk, a zongoristának néhány hete veszett nyoma, miután haza akart térni Magyarországra. Azért ment külföldre, hogy barátnője húgának segítsen, tolmácsként. Négy nyelven beszélt. Olaszországban epilepsziás rohamot kapott, kórházba került. Megvizsgálták, infúziót kapott, elengedték. Később a vonaton ismét zavart lett, és egyedül leszállt a vonatról, Wörglnél. Barátnője húga azonnal meghúzta a vészféket, de a vonatot csak Salzurgban állították meg, mire onnan visszatért a rendőrökkel Wörglbe, Tamást már nem találták sehol.

Barátnője korábban a Hír24-nek azt mondta, jelentette az esetet a rendőrségen, konzulátusoknál: a bécsinél, a müncheninél, a milánóinál és a rómainál, mindenhol, ahová Wörglből vonat indul. Kiderült, Tamás sapkáját és farmerkabátját 4-5 kilométerre az állomástól Kirchbichlnél, az Inn folyó partján megtalálták. Ott voltak az iratai is, de őt nem találták. Arról, hogy mi történhetett a zongoristával, egyelőre nincsenek információk.

Forrás: Google plus

Ajánlott videó

Olvasói sztorik