Belföld

Hazugságon kapták a KDNP-s Hargitai Jánost

Hargitai János (Hargitai János)
Hargitai János (Hargitai János)

A KDNP-s politikus lánya Tölgyesi Péter Buda-Cash vezér élettársa. Hargitai azzal takarózott, hogy körülbelül háromszor találkozott Tölgyesivel, mivel lányával a fővárosban élnek. Lebukott, ugyanis jó ideje ő is.

Bár Hargitai azt állította, lánya élettársával (aki unokája édesapja is) életében háromszor találkozott – mivel vidéki – a Cink cikkében emlékeztet: a KDNP-s politikus 1998 óta parlamenti képviselő Budapesten.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Tölgyesi Péter, a Buda-Cash vezérigazgatója március óta előzetes letartóztatásban van. Hargitai az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozta: „talán ha háromszor találkoztam vele, ők Budapesten laknak, mi meg vidéken. Ha tudtam vagy sejtettem volna, hogy egy csalóról van szó, akkor gondolhatja, megóvtam volna tőle a lányomat.”

A Cink rámutat: azért is ironikus, hogy kiderült, Hargitai bankban dolgozó lányának életársa és néhány hetes kisgyerekének apja éppen a Buda-Casht vezető Tölgyesi Péter, „mert hősünk a KDNP holdkóros, bankár- és pénzügyesgyűlölő konteós vonalát reprezentálja.” Egy tavalyi mohácsi ünnepségen konkrétan kifejtette, hogy a 48-as szabadságharcot a nemzetközi bankárkörök – mit tesz isten, a zsidó Rothschildok – buktatták meg, pénzügyi érdekből, és a mai magyar kormány pont ilyen erők ellen harcol – írja a Cink a hazugságon kapott Hargitairól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik