Belföld

Habony: Ne írjatok hülyeségeket!

habony (habony)
habony (habony)

Még mindig nem írták le a miniszterelnöki tanácsadó állítólagos barátnőjének nevét, de kikockázott képet már közöltek róla.

Az Origo és a Velvet után – a változatosság kedvéért – most a Blikk csütörtöki száma nem árulta el annak a kosárlabdázó hölgynek a nevét, akit húsvétkor Londonban, egy étteremben fotóztak le a miniszterelnök tanácsadójával. Viszont egyre közelebb járunk a megoldáshoz azzal kapcsolatban, hogy kinek csaphatja a szelet Habony Árpád, hiszen a lap egy kikockázott fényképet már közölt a sportolóról. Ráadásul az egyre kevésbé titokzatos szőke nőt már a szerelmének is nevezi az újság.

A Blikk úgy tudja, a gyönyörű BEAC-os kosaras 17 évvel fiatalabb a 46 éves Habonynál, és kapcsolatukat próbálják a legnagyobb titokban tartani. Egy informátor a lapnak elmondta, hogy Habony túltette magát korábbi házasságán Kapócs Zsókával (akivel egyébként papíron még egy párt alkotnak), és akárcsak Zsókának, neki is új szerelme van. Ami viszont még izgalmasabb, hogy a kapcsolatot maga Habony úgy kommentálta, állítólag zavartan, hogy a magánélete senkire sem tartozik, és ne írjanak le hülyeségeket.

A nyomozás itt nem állt meg, a Blikk ugyanis felhívta a kosárlabdázó hölgyet, akinek a telefonja ki volt kapcsolva, sőt egyik csapattársát is, aki jó barátnőjének nevezte, ezért nem szerette volna elárulni és nem is nyilatkozott. A lap ekkor Vajna Tímeához fordult információkért, aki korábban férjével kilátogatott a kosaras egyik BEAC-meccsére Habonnyal. Ő annyit fűzött a dologhoz, hogy előbb megkérdezné “Árpit”, beszélhet-e, addig viszont nem szeretne semmit sem mondani.

A lap arra is kitér, hogy a pletyka elindulását követően a Habonnyal hírbe hozott sportolónő törölte Facebook-oldalát is, pedig korábban elég aktív volt a közösségi hálón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik