Belföld

Leleplezhették Habony barátnőjét

A kormány nem hivatalos tanácsadóját legutóbb húsvétozni kísérte el az a hölgy, akiért nemrégiben Tatabányára sietett a záróvonalat is átlépve. Az Origo sejti, kiről lehet szó.

A hétfőn a 444.hu oldalán megjelent londoni képen a pucér derekú Habony Árpád mellett egy szőke, félhosszú hajú lány ül az étterem bárpultjánál. Az is kivehető, hogy bár ülnek, egy meglehetősen magas hölgyről van szó. Az Origo szerint a BEAC-ban jelenleg három szőke hajú játékos szerepel. Az egyik inkább alacsony, a másiknak sokkal hosszabb a haja, a harmadik azonban akár lehet az is, aki a londoni fotón látható. A hírportál szerint egy korábban NB I.-ben is játszó, utánpótlás-válogatott kosárlabdázóról van szó.

 
Fotó: MTI 

A kosarazó kedvéért Habony Árpád rendszeresen jár meccsekre. Legutóbb is egy ilyen látogatással került be a hírekbe, amikor Andy Vajna és Palácsik Timea társaságában sietett el Tatabányára. Habony ugyanis még március végén a Fő utcában futott bele az újságírókba, akik T. Csaba Quaestor-vezér előzetes letartóztatásáról szóló bírósági tárgyalás eredményére várakoztak. Miután kiszúrták a tanácsadót, az, hogy kikerülje a kamerákat, a záróvonalon átlépve áttért a szembejövő sávba, majd egy zsákutcába hajtott, ahol kénytelen volt hosszasan forgolódni. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik