Belföld

Ismét Tarsoly Csaba vezeti a Quaestort

tarsoly csaba (tarsoly csaba, )
tarsoly csaba (tarsoly csaba, )

Elsimerte, hogy hibát követett el, amikor Orgovánnak adta a vezetést. Azt se tudta, ki ő.

A Quaestor-csoport fő tulajdonosa  az MTI-nek küldött közleményében azt írta, hogy hibát követett el, amikor a reorganizációs tanácsadó javaslatát elfogadta az átmenetre szóló új tisztségviselő elfogadásakor.

“Ezzel azt a hamis látszatot keltve, hogy mentesülni kívánok a felelősség alól” – mondta. “Mindezek alapján úgy döntöttem, hogy vezető tisztségeimet visszaveszem annak érdekében, hogy ne merülhessen fel a gyanú bármilyen kár okozására” – írta a cégvezető, aki ennek érdekében intézkedett a szükséges közgyűlések és taggyűlések összehívásáról szerdára.

“Mind személyesen, mind a cégcsoport vállalatai maximálisan együttműködnek minden érintett hatósággal. Ezzel párhuzamosan mindent megteszek olyan befektetők bevonására, akik segítséget jelenthetnek a cégcsoport értékeinek ügyfelek számára történő megóvásában” – mondta Tarsoly Csaba.

Tarsoly Csaba az MTI kérdésére szerdán azt is elmondta, hogy az új vezérigazgatót a csődeljárással és a reorganizációval kapcsolatban megbízott tanácsadó ajánlotta, akit azonban – felhatalmazás hiányában – nem nevezett meg.

Szerinte, szerdán valamennyi közgyűlést és taggyűlést megtartanak, amelyek ahhoz szükségesek, hogy visszavegye vezetői tisztségeit. A Cégbíróságra csütörtökön lehet a változtatást benyújtani – jegyezte meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik