Belföld

A DK beszállt a Foodpanda-ügybe

etelek(210x140).jpg (étel, svédasztal, )
etelek(210x140).jpg (étel, svédasztal, )

Feljelentést tettek a GVH-nál, mert a Netpincér megemelte az árait.

A Demokratikus Koalíció közleményt adott ki az MTI-ben, amiben Borka-Szász Tamás azt mondta, feljelentést tett a Gazdasági Versenyhivatalnál, mert a Netpincér megemelte az árait. 

A Netpincért nemrég vásárolta meg a német Foodpanda. Ezzel gyakorlatilag monopolhelyzetbe kerültek az ételrendelés piacán. A Netpincért üzemeltető cég vezetője egyébként a Fidesz csepeli önkormányzati képviselője, Kováts Dániel. 

“Én az összes megbeszélésen igyekszem a lehető legrugalmasabban hozzáállni az éttermesekhez. Nyilván nekem is vannak kötöttségeim, amiket nem én találok ki, hanem elvárt csomagkötöttségek, amiken nem lehet változtatni. Próbálom megértetni, hogy itt én nem az ellenség vagyok, hanem a megoldást próbálom szolgáltatni. Az egyeztetések során mindig arra törekszünk, hogy egyéni igények, környezet figyelembevételével kölcsönösen előnyös álláspontot alakíthassunk ki. Erre jó példa, hogy sok esetben akár szórólapozási, csomagolási költségekben közösen osztozunk éttermekkel, mert nekik erre volt igényük, mások pedig a tévéreklámunkban szerepelnek.” – ezt mondta korábban Kováts a Hír24-nek. Arról is beszélt, hogy legalább 1500 filmben szerepelt eddig szinkronszínészként. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik