Belföld

Eltűnt luxusvillájából a Quaestor-csoport vezére

tarsoly-csaba(960x640).jpg (tarsoly csaba)
tarsoly-csaba(960x640).jpg (tarsoly csaba)

Az elmúlt napokban biztonsági emberek jelenlétében teherautókra pakolták a budai ház berendezését, majd mindenki odébbállt - írta a Blikk.

Az újság szerint Tarsoly Csabát azóta sem látták a környéken. Ott jártukkor a kapucsengőre nem válaszolt senki, mozgást nem láttak az épületben és telefonon sem érték el a milliárdos vállalkozót.

Az egyik szomszéd szerint Tarsoly egy Audi R8-assal jár, lányai Lexusokat vezetnek, ám ezek a járművek sem voltak a ház előtt. Egy másik környékbeli “utánajárt” és úgy tudja, hogy az ingatlan egy lichtensteini offshore cég tulajdona – írja a lap.

Mielőtt  két hete bedőlt a Quaestor-csoport kötvénykibocsátásokkal foglalkozó cége, a Hrurira a gyanú szerint 150 milliárd forint értékben fiktív kötvényeket bocsátott ki, amire azért volt szüksége, mert az ügyfelek követeléseire nem volt fedezet. A Nemzeti Nyomozó Iroda csalás gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

UPDATE:

A Quaestor cégcsoport elnök-vezérigazgatója otthonában tartózkodik és a kezdetektől fogva mindenben együttműködik a hatóságokkal – közölte a cégvezető jogi képviselője. Papp Gábor azt mondta: “egy árva szó sem igaz” abból, hogy Tarsoly Csaba eltűnt volna. Részletek itt.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik