Belföld

Szétalázzák Rétvári Bencét a Facebookon

retvari-bence(210x140).jpg (rétvári bence)
retvari-bence(210x140).jpg (rétvári bence)

Nem tetszett a kommentelőknek, ahogy magyarázza bizonyítványát a vasárnapi zárva tartás bevezetéséről. Gyorsan nézzék meg, mert ami ott megy olyan kemény, csoda, hogy még nem törölték.

Részmunkaidős éjszakai árufeltöltő. Úgy tűnik Rétvári Bence számára ez már csudijó álommunkának számít. Legalábbis ez jött le abból a fényképből, amit Facebook-oldalára rakott ki még szombat délelőtt annak bizonyítására, hogy a vasárnapi zárva tartás (bocsánat, kereskedelmi alkalmazottak szabad vasárnapjáról szóló törvény, hogy őt idézzük) miatt nem kerülnek veszélybe munkahelyek.

A képen – amit a KDNP-s politikus egyik ismerőse készített – a Tesco egyik áruházának állásajánlatait mutatja. Akiket keresnek: részmunkaidős éjszakai árufeltöltő, részmunkaidős eladók valamint egy teljesmunkaidős pék kemencés. Ha arra számított, hogy az emberek ezt látva hirtelen rájönnek, milyen jó dolog is a vasárnapi zárva tartás (bocsánat, vasárnapi pihenőnap, hogy az MTI-t idézzük), akkor hatalmasat tévedett.

 

 

A kommentelők ugyanis szétcincálták. Kész csoda, hogy még nem lett törölve az egész. Bár lehet nem vették észre, hiszen vasárnap van, ilyenkor egy jó kereszténydemokrata templomban van és a családjával, nem a Facebookon.

Mindenesetre kiválogattunk gyorsan párat, hogy biztosan megmaradjanak: 

Köszönet a KDNP-nek a vasárnapi zárva tartásért. Ennek örömréme a párom hétköznap kénytelen többet dolgozni és mivel vasárnap az egyik részlegük zárva lesz a másik pedig nem, ezért minden vasárnap bent kell legyen áprilisban. Köszönöm tényleg, hogy nem többet hanem kevesebbet lesz együtt a család.

Köszönöm a “családi vasárnapot”! A keresztlányom a vasárnapi TESCO-s munkával tudta kiegészíteni a főiskolás költségeit! Kérdésem a következő: Kihez fordulhat önök közül, a hiányzó havi 53 ezer forintjáért, mert a családjához nem tud!

Ez a magyarázom a bizonyitványom tipikus esete.Örülnék ha a KDNP merné önálloan megmérettetni magát a választáson…..

Namost itt vasárnap éjszakára keresnek rabszolgát… logikailag nemértem…
Múlt héten mondtak fel a teljes munkaidős dolgozóknak, a pék nem vállalata, hogy hétközben két órával tovább kell bentmaradnia, mert a gyerekért oda kell érnie ötre. Ezt is lefotózod?

Hopsz, és mit látok? Vasárnap éjjel… mert az a boldog családi élet, hogy vasárnap reggel elugrik a család a templomba, majd gyorsan haza, mert a szülőnek aludnia kell délután, hogy éjjelre dolgozni tudjon menni. De csak részidőben, az pedig nem egész fizetés. De biztat minket a tudat Rétvári úr, hogy kormányunk és pártunk megmondta Meglehet élni 47000 Ft-ból is. Ön próbálta már? Majd elfelejtettem. Nem naponta, hanem havonta 47 000 Ft.

Na igen…és hol van az,hogy mennyi teljes munkaidős dolgozót küldtek el,hogy felvegyenek néhány órás,részmunkaidős alkalmazottat??tetű,álkeresztény senki..

El sem hiszem, hogy ezt valaki tényleg komolyan gondolhatja… Menjél te árufeltölteni 40 ezerért b’zmeg

A Nyomorult k***a a***d te szerencsetlen f**fej! Azert reszmunkaidoset vesznek fel mert a teljes munkaidoset kirugtak a g**be!

Nem tudom, hogy ez az ember ennyire primitív, vagy csak provokálni, heccelni akarja az embereket egy ilyen bejegyzéssel?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik