Belföld

Kiakadt a kommentelőkre a Heti Válasz

troll (troll)
troll (troll)

„Liberálatlantista gerinctelen áruló kishávégé” lettek már Simicska szánkózásának másnapján.

A jobboldali hetilap felelős szerkesztője szerint a tanulság az, hogy az olvasó gombnyomásra képes átprogramozni magát, ha a megfelelő helyről kapja az utasítást, így fordulhatott elő, hogy míg a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó hetilapról egyik nap elismerésre méltó „kritikus jobboldali hangként” beszéltek, az Orbánnal szakító milliárdos emlékezetes kirohanásának másnapján már „köpönyegforgató libbancsként” köpködtek rájuk.

A cikket jegyző Dévényi Istvánra a jelek szerint még újdonságként hatnak az olyan színvonalas kommentek, melyeket ki is gyűjtött írásában: „Népbutító heti válasz”, „Heti Valsz szegyelljetek magatokat!!”, „Heti Válasz átment libbancsba! GRATULA!”, „Akkor mégis igaz a 180 fok? Köpönyegforgató újságírók”.

Dévényi szerint az lehet velük a baj, hogy a Fidesz irányítói szerint „billegő, kiszámíthatatlan hetilapként nem vagyunk rendes szócső”. Csintalan Sándor nyilatkozatát idézve azt írja: amikor Orbán januárban összehívta a jobboldali média vezetőit, közölte, hogy érti azt az elvárást, hogy kritikai elemek is megjelenjenek, ugyanakkor „szükség van egy olyan sajtóra, amelyik szócsöve a kormányzati politikának”, ezért nekiláttak a médiapiac átrendezésének. Dévényi hozzátette: a Heti Válasz nem mozdult semerre, „ kitartóan, immár szó szerint fájdalmas makacssággal hiszünk abban a bizonyos polgári Magyarországban”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik