Belföld

Kémkedéstől tartanak Orbán rajongói

Stirlitz (Stirlitz)
Stirlitz (Stirlitz)

Bloggerek gyűjtik a vicces kommenteket a Fidesz-közeli oldalakról. A hozzászólók meg megijedtek, hogy megfigyelik őket. Komment-szappanopera egy felvonásban.

Szerdán került ki a „Szeretlek, Viktor” mikroblogra Zsuzsanna hozzászólása, amelyben segítséget kért „érvelésben”. Mint írta, más fórumokon szokta védeni a kormány intézkedéseit és általában elég jónak tartja magát a vitában, a stadionépítések mellett azonban nem tud érvelni, ezért jó lenne, ha valaki adna neki tanácsot, hogy mit mondjon, miért van erre szükség, amikor az egészségügyben rossz a helyzet.

Zsuzsanna segítségére László sietett, aki azt írta: inkább stadionokat építsünk, mint drogelvonó létesítményeket, mert a stadion pénzt hoz, az utóbbi meg csak viszi, meg lehet erről kérdezni „Zaher dr. urat” is. Különböző kezelésekre legalább két stadion árát költik – írta László, bár adatainak forrását nem támasztotta alá.

Áruló van köztünk

Ezután a 444 írta meg, hogy a stadionépítések majdnem sarokba szorították Zsuzsannát. Zsuzsanna erre felkapta a vizet, mert szerinte valaki aljas, mocskos módon kiszivárogtatta hozzászólását a 444-nek és hozzá tett egy olyan választ, amivel nevetségessé tudja tenni a beszélgetést, „illetve közvetve magát a Fidesz táborát”. „Javasoltam Julikának, hogy zárja be a csoportot, mert áruló van köztünk” – írta, hozzátéve, hogy jogi lépéseket szándékozik tenni. Julika csatlakozott Zsuzsához.

Zsuzsanna szerint az egy dolog, hogy az áruló „az ellenségnek viszi a híreket”, de szerinte személyiségi jogokat is sért, mert nem akarja, hogy a főnökének, sőt a férjének vagy a fiának küldje el valaki, hogy miket írogat. „Julika, ha van rá mód, ki tudod deríteni ki lehetett? Fel akarom jelenteni.”

Kinga éles szemmel kiszúrta, hogy nem csak az ő oldalukról kerülnek ki posztok a mikroblogra, hanem „szinte az összes jobb oldali csoportokból, sőt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr oldaláról is”. Kinga bízik abban, hogy „többé nem néz vissza ránk egy-egy kommentünk, posztunk valamelyik ballibes média oldaláról”.

Döbbenet

József megdöbbent a blogon, szerinte egyszerűen olyan az az oldal, mintha listáznák őket. Döbbenet.

Róbert azt javasolta, hogy saját valós profiljával „senki ne menjen ki a frontra hadakozni!! Készíteni kell ál adatokkal egy ál mailcímet aztán azzal létre kell hozni egy álprofilt. Azzal szabad csak a vérfarkasok közé kimenni!!!!!!!!”

József szerint a blog „több kormánypárti oldalról , csoportból gyűjti az adatokat évek óta !!! Erre egy áruló képtelen , ezt szervezetten csinálják , szerintem automatikus kémprogramokkal .” Hozzátette: félelmetes üzenetet kapott arról, hogy „nem gyenge szinten kémkedik maga után a 444.hu!”, noha a portál is csak a blogról szemlézett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik