Belföld

Az LMP nem érti, mi szükség van a mocskolódásra

schiffer (schiffer)
schiffer (schiffer)

Szél Bernadett szerint valami nem megy jól a DK-ban, ha a vasárnapi támadáshoz hasonló vádaskodásra szorulnak.

Mint korábban mi is megírtuk: feljelenti és beperli az LMP a DK-s Varju Lászlót, miután a DK alelnöke azt állította, hogy Schiffer András összejátszik Kubatov Gábor fideszes pártigazgatóval. Minderre abból sikerült következtetniük Gyurcsányéknak, hogy az LMP társelnökét egy olyan veszprémi étteremben fotózták le a hétvégén, ahol Kubatovék eligazítást tartottak a fideszes aktivistáknak, noha a fotón csak annyi volt látható, hogy Schiffer saját párttársaival beszélget, háttal ülve például Király Zoltán látható.

Varju maga is elismerte, hogy nem tudja bizonyítani állításait, az LMP pedig beperelte. Ezt Szél Bernadett, a párt társelnöke is megerősítette az M1 reggeli műsorában. „Vádaskodni, vagdalkozni, rágalmazni lehet, ennek megvannak a maga következményei” – mondta Szél, hozzátéve, hogy Magyarországon az emberek nagy része épp azért undorodik a politikától, mert ilyen játszmák mennek.

Mindenesetre ha LMP-sek voltak abban az étteremben, ahol Schiffert fotózták, akkor DK-sok is, hiszen ők készítettek fényképet, sőt később kiderült, hogy MSZP-sek is tartózkodtak ott, és persze a Fidesz aktivistái. Ez egy étterem, ahová bemennek emberek ebédelni – mondta. Hozzászoktak ahhoz, hogy támadják az LMP-t és meg is küzdenek emiatt Kész Zoltánnal vagy Varju Lászlóval, bár nem értik, miért van minderre szükség. „Valami nem megy jól a DK-ban, hogy ilyen eszközökhöz folyamodnak?” – tette fel a kérdést Szél Bernadett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik