Belföld

„Csak a népet lázíccsa, nemhogy az adót fizetné!”

Orbán és a Macbook (orbán viktor)
Orbán és a Macbook (orbán viktor)

„VESZRÉM MÁTÓL A BŰNÖS VÁROS!!!!” – írják Orbán Viktor rajongói a Facebookon.

„Kedves veszprémi támogatóink, aktivistáink! Köszönjük a munkátokat. Továbbra is kiállunk értetek, veszprémiekért. A választók döntését tiszteletben tartjuk, ugyanakkor tanulság: nem ülhetünk a babérjainkon” – közölte Orbán Viktor a Facebookon, miután a fideszes jelöltre alaposan rávert a baloldali ellenzék favoritja, Kész Zoltán a veszprémi időközin. A kommentelők egy része gúnyolódik, a kormánypártiak körében apokaliptikus a hangulat.

„Eddig sziklaszilárd meggyőződésem volt, hogy a tisztelt Miniszterelnök Úr (a Jóisten áldja meg mindkét kezével!) a Fidesszel karöltve, éjjel-nappal dolgozott a zország és a zemberek érdekében. Most meg kiderül, hogy ülni tetszettek a babérokon? Nnaa…” – írja Dávid. „Hogy ült volna a babérokon ? Mennyit dolgozott, hogy Magyarország kilábalt az adósságcsabdából !! A kormàny többi tagjai között egy kicsit szét kellene csapni !!” – sietett Erzsébet a kormányfő segítségére. Lili a régi sérelmeket sorolta: „Kívánom neked a babér helyett forró rezsón ülő Gyurcsányt, szemkilövetéssel, kardlapozással és további hasonló “jóval”!!!”

Márk is cikizi Orbánt: „Köszönjük Miniszterelnök Úr, hogy részt vállalt a kampányban Vlagyimir Putyinnal és a Lengyelországban elkövetett tiszteletkörrel. Ha javasolhatom 2018-ban 1 héttel a választások előtt lássa vendégül Kim Dzsong Un-t is” – írja. Imre a profilképet hiányolta Márk hozzászólása mellől: „Elősször mutasd meg az ábrázatodat hogy ki vagy.Nehogy már Te próbáld kioktatni Magyarország Kormányfőjét Orbán Viktor miniszterelnök Urat, hogy 2o18 ban egy héttel a választások előtt mit tegyen”. A Csak a Fidesz nevű kommentelő továbbmegy: „Az észak koreai vezetési stílus a maffiabaloldal sajátossága. Kérdezd csak meg a szadista gyurcsány rendőrök által 2006-.ban véresre vert öreg bácsikat és terhes anyákat”.

„ÉBERSÉG, Viktorom, ez most a legfontosabb!” – ezt a „Gajdics Ottó baráti kör” nevű hozzászóló írta, aki egyébként a Lánchíd Rádió nemrég leköszönt főszerkesztője iránti rajongásból alatt lelkesen tolja a buzizást és zsidózást a profilján. Zo Li fontos momentumra hívta fel a figyelmet: „Most vasárnap az RTL híreket néztem. Szégyen amit csinál a csatorna… Csak a népet lázítsa, nemhogy az adót fizetné inkább!”

Árpád beárazta az eredményt: „SZÉGYELD MAGAD VESZPRÉM!!!!! MI ÖNNEL VAGYUNK MINISZTERELNÖK ÚR PÁR MILLIÓNYIAN!!!! VESZRÉM MÁTÓL A BŰNÖS VÁROS!!!!” Zsuzsa szerint meg az a fene nagy demokrácia minden rossz okozója: „Csak az tud hibázni,aki dolgozik .Túl nagy a demokrácia,többet folyik a csapból a baloldal megnyilvánulása, mint a jobb.”

 

Egyébként a szóköz helye továbbra is írásjel után van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik