Belföld

Orbán nagyon jól érezte magát Putyinnal

putyin búcsú (putyin, )
putyin búcsú (putyin, )

Imázsvideóban összegezték a magyar miniszterelnök Facebook-oldalán a Nagy Baráti Látogatást.

Rendkívül lelkes vendéglátója volt Vlagyimir Putyin orosz elnöknek Orbán Viktor – a képek tanúsága szerint a magyar kormányfő végigmosolyogta a keddi vizitet. Lobogó orosz zászló, érkező konvoj, kézfogások, kísérgetések minden mennyiségben – ezek láthatóak Orbán meggyőződésére vágva a miniszterelnöki Facebook-oldalra feltöltött videóban.

A végén még azt is megtudhatjuk, mit mondott Orbán búcsúzóul Putyinnak: „én nagyon jól éreztem magam” – közölte. Majd integetett a Nagy Elnöki Limuzinnak, amit azért röptettek Pestre, hogy mégse intercityvel tegye meg a belvárostól Ferihegyig tartó utat a magas rangú vendég.

 

A nép is lelkes, a hozzászólások közt György például így fejezte ki elismerését: „…világos üzenetek hangzottak el,…a legjobb reményeinkkel zárult ez a látogatás,…részünkről csak gratulálni lehet hozzá O.V. miniszterelnök úrnak”. Terézia szerint „Két okos ember találkozott,a találkozás kedves volt.Sok sikert és további együttműködést Isten áldásával”. „Én is gratulálok Viki neked ez volt a legjobb húzásod inkább Putyin mint a háttérhatalom és csicskásai!” – írta egyetlen vessző nélkül János, hozzá csatlakozott Zsuzsanna, aki szerint „Nagyon jól csinálták mert a balosokból csakúgy ömlik a gonoszság és a rosszindulat ! Hajrá Orbán Viktor Miniszterelnök Úr !!!!”. „Hajrá Magyarország! Hajrá Oroszország! Vége az aberált neo liberalistáknak, a liberált ballibeknek” – kísérletezett új fogalmakkal az Orbán oldalára kommentelő Zoltán.

A dícsérő kommentek nagy számát kicsit beárnyékolja, hogy tegnap megírtuk: a Putyin-látogatás tiszteletére Orbán Facebook-oldalának adminisztrátorai óriási tisztogatásba kezdtek, ami a kritikus hangokat illeti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik