Belföld

Mindenkit kirúgtak Orbán Facebook-oldaláról

putyin-orbán (putyin, orbán)
putyin-orbán (putyin, orbán)

A kommentelők nem örültek annyira Putyin látogatásának, mint a magyar miniszterelnök.

„Isten hozta Putyin elnök urat Magyarországon!” címmel jelent meg fotógaléria Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán. A képek – és az áhitatos mosoly – alapján úgy tűnik, hogy ez a magyar miniszterelnök nagy napja, a nép azonban nem osztotta maradéktalanul a fotókon látható lelkesedést.

Azonban az oldal adminisztrátorai látványosan nagy erőkkel kezdték el kiszűrni a Putyint és Orbánt bíráló hozzászólásokat a képek alatt, és nagyon sokan már nem tudnak hozzászólni az oldalon.

A Be Social közösségi marketinggel foglalkozó ügynökség vezetője, Forgács Mariann az Indexnek elmondta: a Facebookon nem lehet egy az egyben letiltani a kommentelést a képek és más bejegyzések alatt, így valószínű, hogy az történt, hogy Orbán Viktor oldalának adminisztrátorai egyszerűen elkezdték kitiltani, akit csak értek. „Kitiltani azokat lehet, akik már egyszer kommenteltek az oldalra” – mondta Forgács.

Miután a kritikus hozzászólásokat és hozzászólókat egyaránt kitették az – ezek szerint – érinthetetlen miniszterelnök facebookos felületéről, lankadhatott a figyelem, mert természetesen újabb kommentelőktől újabb felháborodott megjegyzések kerültek az oldalra.

Persze vannak dicsőítő hozzászólások is. Antal szerint „Büszkék lehetünk miniszterelnökünkre! Meg se érdemeljuk! Köszönöm !”. Éva szerint „megtiszteltetés, hogy a világ egyik vezető hatalmú országából egy ilyen kis országban ellátogat egy miniszter!!!”, míg Árpád úgy véli, „Putin egy nagy államférfi! Elkötelezett hazája iránt. Követendő! Szoc lib urak itt a példa!”. Béla pedig felfesti az ellenségképet is a miniszterelnök falára: „Hajrá Putyin! Hajrá Orbán! Ebből az ajvékból amit a libsik,ukránok,zsidók, melegek, antioroszok csapnak már fáj a fejem!”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik