Belföld

Hónapok után tüntették el Veress Áront a Facebookról

Zalaegerszeg fideszes polgármestere decemberig görgetett vissza, hogy kihúzza a hamis euróval rohangáló ifitagozatos nevét. Aztán mindent. Azóta pedig majdnem mindenhonnan törölték.

Furcsa jelenséget szúrt ki Münchausen parókája mikroblogger rögtön azután, hogy robbant volna a hamis pénzzel a Keletinél lebukó Veress Áron körüli botrány. (Ő a Fidesz ifjúsági tagozatának elnöke, azaz egykori elnöke, hiszen a párt most kitalálta, hogy már négy éve kizárták, aminek több dolog is ellentmond, csak annyi biztos, hogy a nevét is képtelenek leírni.) Nem tudni, milyen indíttatásból, de “Zalaegerszeg polgármestere képes volt visszagörgetni közösségi oldalát, hogy egy december 17-i bejegyzéséből kilomnicizza Veress nevét” – írja egykori kollégánk blogján.

Balaicz Zoltán polgármester egy a jobbos szervezetek karitatív és közösségépítő tevékenységét megköszönő posztban említi többek között Veress nevét is. Így nézett ki decemberben, amikor kikerült:

És így néz ki most, miután – kedden, a pénzhamisítási ügy nyilvánosságra kerülése után – szorgalmasan visszagörgetett és egyszerűen kihúzta Veress nevét:

Hogy mi történhetett, miért érezte ennek szükségét Balaicz, arra tippelni sem merünk, tegyék hát meg önök helyettünk is, irány a kommentdoboz!

Update!

A polgármester azóta az egész bejegyzést törölte. Keddre pedig eltávolították Veresst képestül-életrajzostul az ifitagozat hivatalos oldaláról is. Ezt ide is tesszük, gyönyörködjenek:

A Fidesz honlapján, az Ifjúsági Tagozat vezetőségéről szóló 2013. márciusi (!) hír szerint egyelőre még ő az elnök. Ezt tegyék el könyvjelzőként, érdemes lesz néha ráfrissíteni. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik