Belföld

Kioktatta az alpolgármester a körmére nézőket

„Zavarosban halászó káoszfüggőknek” nevezte a harkányi alpolgármester azokat, akik szemére vetették, hogy a térség fideszes országgyűlési képviselője ingyen használhatja az önkormányzati kisbuszt.

Kétezer harkányi háztartásba dobták be szórólapon a harkányi alpolgármester véleményét arról, hogy az elmúlt hetekben a sajtó a településen történtekkel foglalkozott – tudósít az RTL Klub. Remmert Ferenc azt írja: „számítottuk arra, hogy Harkányra rátalálnak a vöröslő pocsolyák fröcsögő hiénái”.

A levelet azután küldték ki a harkányiaknak, hogy több sajtóorgánum is foglalkozott azzal, hogy az önkormányzat eltörölte a szemétdíj-kedvezményt az előző városvezetés felhalmozott adósságára hivatkozva. Eközben viszont a korábbi egy alpolgármester helyett kettő van a településen, a fideszes országgyűlési képviselő pedig ingyen használhatja az önkormányzat kisbuszát.

Az Együtt helyi képviselője szerint az önkormányzat a röplappal „fodoribolyai” mélységbe süllyedt. A szórólapon róla is ír az alpolgármester. „A káoszfüggők, a zavarosban halászók csak rombolni tudnak és jóllakottan dícsérni a böjt torz emlékét” – áll a pamfleten. Ha spórolni szeretne a város, akkor nem drága műnyomóra készült szórólapokat kellene osztani a városban, ingyen lett volna, hogy a sajtónak elmondják az álláspontjukat – mondta az ellenzéki képviselő. A városvezetés azonban nem válaszolt az RTL Klub kérdéseire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik