Belföld

Ingyen használja Harkány kisbuszát Tiffán Zsolt

Erről a képviselő-testület döntött még decemberben, évi ötezer kilométerig engedélyezték az ingyenes kisbuszhaszánlatot az országgyűlési képviselőnek. A polgármester szerint így könnyebb lobbizni a városért.

Az RTL Klub Híradója számolt be róla: a kivétel nélkül kormánypárti képviselőkből álló testület egyhangúlag szavazta meg a javaslatot. A döntés azért is érdekes, mert Harkányban pont most törölte el a képviselő-testület a lakossági szemétszállítási díjkedvezményt. Ezt a város magas, 200 millió forintos adósságával indokolták. A Tiffán Zsolt ingyenes járműhasználatáról szóló döntésről sem a város, sem a képviselő nem kívánt nyilatkozni a tévécsatornának.

Az Együtt szerint “minimum nem etikus” az önkormányzat határozata. Mostani benzináron számolva ugyanis havi 150 ezer forintot használhatna üzemanyagra Tiffán Zsolt.

Korábban arról számolt be a kereskedelmi televízió Híradója, hogy a képviselő két helyről is kap fizetést. Képviselői javadalmazása mellé miniszteri biztosi munkájáért is jár neki pénz, mivel ő végzi az  Ős-Dráva program összehangolását. 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik