Belföld

Zuschlag János 80 millióval tartozik a NAV-nak

A volt szocialista politikus az RTL Klub Híradójának elmondta: nem tud fizetni. Az országgyűlési választás előtt adott tanácsot egy új kispártnak, most épp adótanácsadással reklámozza magát.

Az elmúlt másfél évben már rengeteg módon és rengeteg technikával próbálták ezeket a pénzeket behajtani. Nyilván, vagyonom nincsen, jövedelmem nincsen, nap mint nap meg kell azt élnem, hogy a végrehajtók kopogtatnak a családtagjaim ajtaján” – mondta el Zuschlag z RTL Híradó stábjának, kiemelve: esélye sincs az adósság rendezésére.

Zuschlagot hét év fegyházra ítélték, mivel társaival szabálytalanul költöttek el 70 millió forint közpénz. Az összeg egy részét ugyan visszafizette, azonban a börtönévek alatt a kamatos kamattal a tartozás közel 80 millió forintra duzzadt.

Zuschlag szerint nincsen semmilye, amit a NAV lefoglalhatna. Az egykori politikus szabadulása óta sok mindennel próbálkozott, hogy pénzt szerezzen. Az országgyűlési választás előtt adott tanácsot egy új kispártnak, az Új Magyarországért Pártnak, amely nem került be a parlamentbe. Most épp adótanácsadással reklámozza magát: honlapja szerint szaktudását adóhatósági ellenőrzésekkel és vagyonosodási vizsgálatokkal kapcsolatban ajánlja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik