Belföld

Facebookon keres munkát az MSZP-s

Juhász István (Juhász István)
Juhász István (Juhász István)

A közösségi oldalon posztolta Juhász István, a párt korábbi pécsi elnöke, hogy szívesen dolgozna akár gépjárművezetői beosztásban.

Szolgálati közlemény címmel írt álláskereső bejegyzést Juhász István kedden a Facebookra. Mint fogalmazott: ”Na, most már szívesen dolgoznék valahol. Ha valaki tud, akkor kérem, segítsen. A diplomákat félrerakva szívesen dolgoznék vezető beosztásban. Ja. Gépjárművezető beosztásban. Busz, kamion érdekel, akár nemzetközi viszonylatban is.” Annyit tett még hozzá,  hogy a helyi közlekedés viszont kizárva.  A posztról a bama.hu számolt be. A lapnak az mondta a tragikus baleset következtében elhunyt Toller László, volt polgármester egykori bizalmasa, hogy komoly a dolog, és nem hiszi, hogy szégyen lenne az, ha valaki munkát keres, akár a Facebookon.

Elmesélte, hogy 2010 óta nem politizál, és azóta nincs munkája. Több száz álláshirdetésre jelentkezett országszerte. Azért nem lépett korábban, mert nem szívesen hagyná magára idős szüleit. Azt is elárulta, hogy, leginkább kamionsofőr lenne külföldön, vagy Münchenben buszsofőr.

Miután az újság megkereste, újabb bejegyzést írt Juhász, melyben kifejti, hogy szerinte munkát keresni nem szégyen, legkevésbé a munkanélkülieknek kell szégyenkezniük. Hozzátette, hogy a tanulás, a végzettség önmagában senkit nem jogosít fel, hogy megéljen. Ha valaki nem figyeli a mindennapokat, annak jelzem, hogy ma egy kamion vagy buszsofőr állás nem szégyen, s ezért is sokat kell tanulni – fogalmazott.

Fotó: MTI/Kálmándy Ferenc

Ajánlott videó

Olvasói sztorik