Belföld

Már lehet játszani a Habony Árpád Tanácsadó Szimulátorral!

Az izgalmas játékban Gucci-táskákkal robbanthatjuk fel a tüntetőket és a hajléktalanokat.

Akik figyelmesen követik a Magyar Kétfarkú Kutya Párt – és vezetője, Kovács Gergő – facebookos tevékenységét, tudhatták, hogy hamarosan jön a nagy dobás. Egy-egy screenshotból, képből következtetni lehetett arra, hogy a sokszorosan majdnembejegyzett, végül az önkormányzati választások előtt néhány perccel nyilvántartásba vett szervezet  guruja egy online játszható játékkal jelentkezik, amelynek főhőse maga Habony Árpád lesz.

És végre – természetesen a párt által kiadott Központi Újság hasábjain – megjelent a játék. Habony Árpád Tanácsadó Szimulátor a címe.

„Magyarország 2014 karácsonyára a polgárháború szélére sodródott. Az utcákon bandák pusztítanak. Mutánsok vadásznak a karácsonyfák árnyékában. A tüntetők és az éhezők miatt egyre nehezebb bejutni a parlamentbe. De Orbán Viktornak MOST van szüksége a tanácsodra!” – ezzel a bevezetővel kezdődik a játék.

Lényege, hogy a címszereplővel bejussunk a Parlamentbe, úgy, hogy ezt ne akadályozzák hajléktalanok és tüntetők, akikre Gucci-táskánkkal robbanólövedéket lőhetünk. Amennyiben kifogyunk a márkás fegyverekből, összeszedhetünk további muníciót az utcán. A táskát a Space lenyomásával lőhetjük ki. De előbb még ide kell kattintani a játékhoz! Jó szórakozást kívánunk!


Forrás: Központi Újság

Ajánlott videó

Olvasói sztorik