Belföld

Csak a ruhatárost hibáztatják a botrányos buli szervezői

Nem tartja magát felelősnek a történtekért a botrányos szilveszteri bulit szervező Off Production Kft. A cég egyedül a ruhatáros alvállalkozó felelősségét állapítja meg.

Kende Gábor Tamás, a Kft. ügyvezetőjének közleménye szerint a Music FM-nek csak a műsorhoz és promócióhoz volt köze, a szervezéshez nem. A biztonsági szolgálatot, amely szerinte tökéletesen működött, a helyszínnel együtt bérelték. Amint az egészségügyi szolgálatot is, amellyel szintén nem volt gond – írja a VS.hu.

A „sajnálatos eseményekben”, a bejáratnál, illetve a ruhatárban történt tömegjelenetekben az Eleven Events Kft.-nek sincs felelőssége, mert csak a jegyeladás és -beváltás volt a feladata, állapítja meg a bulit szervező Off Production. 

Az ügyvezető egyedül a meg nem nevezett ruhatáros alvállalkozó – álítólag maga által is elismert – felelősségét állapítja meg. Kende Gábor Tamás végezetül utal arra, hogy az Off Production Kft. minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy az érintettek visszakapják kabátjaikat, illetve más tárgyaikat, amelyek a ruhatárban maradtak, vagy amelyeket tévedésből más vitt el.

Ezt pedig be is mutatják a Lights Off Facebook-oldalán, ahol több fotó is látható arról, amint a cég munkatársai személyesen viszik el a ruhadarabokat a tulajdonosaiknak. Akinek még hiányzik valamije, szintén a szervezők Facebook-oldalán tud leírást adni róla.

Ahogy hírt adtunk róla, a Lights Off partiszervező cég buliján, amelyen a Music FM adta a fellépőket, kaotikus jelenetek alakultak ki. A bulin résztvevők kommentjei szerint sokan több órát várakoztak odakint, ráadásul számos kabátnak is lába kelt. Rengetegen szidták a biztonsági szolgálat embereit is, amiért véleményük szerint nem tettek semmit, és a modoruk sem volt épp megfelelő. Mindezeken túl a szervezők alig néhány ruhatárossal akarták lebonyolítani az estét, holott több ezren vártak arra, hogy letehessék a holmijukat. A tömegben tülekedő emberek egymást taposták, életveszélyes szituációk alakultak ki.

A történtek miatt többen rendőrségi feljelentést is tettek, és néhány károsult a Facebookon szervez tüntetést a Music Fm épülete elé, január 8-ára. Az Off Production szerint viszont a tüntetés okafogyottá vált, mert a Music FM-nek semmi köze a történtekhez.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik