Belföld

Botrány lett a rádió budapesti bulijából

Több órás várakozás, tömeg, eltűnt kabátok. Így telt a "fergeteges" szilveszteri parti több ezer ember számára.

“A sajnálatos eseményekre reagálva továbbra is fenntartjuk, hogy a keletkezett károkat megtérítjük, az ehhez szükséges intézkedéseket megkezdtük. Szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a helyszínen körülbelül 100 kabát maradt gazdátlanul, melyeknek azonosítása folyamatban van. Értesítünk Benneteket a fejleményekről” – így reagált az ország legnagyobb partijaként beharangozott rendezvény egyik szervezője, miután az újévi buli nem éppen úgy sült el, mint várták.

A résztvevők több órát várakoztak odakint, ráadásul több kabátnak is lába kelt. Volt, aki az elveszett iratait sajnálta, míg mások azt írták, egy szál ruhában/ingben kellett hazamenniük a hidegben. Sokan szidták a biztonsági szolgálat embereit is, amiért véleményük szerint nem tettek semmit, és a modoruk sem volt épp megfelelő. Mindezeken túl a szervezők alig néhány ruhatárossal akarták lebonyolítani az estét, holott több ezren vártak arra, hogy letehessék holmijukat – mindezt kommentáradatban panaszolták el a résztvevők.

A Ligts off a Music FM-mel közösen szervezte a partit. Utóbbi Facebook-oldala úszott az elégedetlen, dühös bulizók kommentjeiben. Pedig a rádió nem tartja felelősnek magát a történekért. “A 89.5 Music FM természetesen nagyon sajnálja, ami a Hungexpon zajlott szilveszteri partyn történt, de leszögezi, hogy a rádió csupán az est fellépőit adta, a rendezvény lebonyolítását a Lights Off partiszervező cég végezte. A partiszervező cég vállalja a felelősséget a kialakult helyzetért” – írták.

Hangsúlyozták, a közös szilveszteri buliként hirdetett esemény technikai lebonyolítását – a beengedéstől és a ruhatárak üzemeltetéséig – a Lights Off partiszervező cég végezte, a rádió a rendezvény promócióját és az élő közvetítést vállalta, valamint a programot biztosította. ” A szerencsétlen végkifejlet kialakulásában a Music FM teljesen vétlen”

A közlemény kitér arra is, hogy a rádió munkatársai az előkészületekkor észleltek hiányosságokat a biztonsági szolgálat, a ruhatár és a beengedés kapcsán is, ezt jelezték is a Lights Off cégnek, mely ígéretet tett, hogy ezeket a party kezdetéig megoldják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik