Belföld

„Hol van a mentő, az orvos vagy bármi?”

Erőszakoskodó biztonsági emberek, teljes káosz, elveszett kabátok és mobilok, komoly sérülések, molesztálás – durva történeteket mesélnek a botrányba fulladt szilveszteri partiról.

Mint ahogy arról a Hír24 is beszámolt, teljes volt a káosz a Lights Off Music Fm-mel közösen szervezett szilveszteri partiján: a résztvevők több órát várakoztak odakint, ráadásul több kabátnak is lába kelt. Volt, aki az elveszett iratait sajnálta, míg mások azt írták, egy szál ruhában/ingben kellett hazamenniük a hidegben.

A fergeteges buliról egyre durvább történetek szivárognak ki. Az Indexnek az egyik résztvevő például azt írta: „A tömegben többen West-Balkánt emlegették. Nagyon félelmetes dolog mikor kb. egy ezres embertömeg közepén sodródik az ember és nekifeszül a vas kerítésnek.”

Egy másik olvasó szerint a Hungexpo bejáratánál csak két kapu volt nyitva, a kevés biztonsági ember pedig semmit nem tudott kezdeni a tömeggel. „Sajnos sok volt a részeg, birka ember és ez a hatalmas tömeg kontrollálatlanul próbálta bepréselni magát a 2 kinyitott bejáraton. A rögtönzött kordonkerítés sem nagyon állta a sarat, többször hozzápréseltek és csak a csodán múlt hogy nem borítottam fel. A lányt, aki velünk volt, kb 150 cm közre kellett fognunk haverral, aki a barátja, hogy ne préseljék össze. Többen próbáltak inkább visszafele jönni és hazamenni de a tömegben ez lehetetlenség volt.”  A nagy tülekedésben az egyik lánynak állítólag eltörött a csuklója.

Többen írták, hogy a tömegnyomor és a pánikhangulat miatt voltak verekedések is, de a személyzet nem lépett közbe. „Akkor sem segítettek, amikor odament hozzájuk egy vérző orrú lány, az őrök azt sem tudták, hol van a mentő, orvos, vagy bármi.

A tömegben a lányokat szexuálisan molesztálták: fogdosták, taperolták és vad idegen pasik védték a lányokat a részeg perverz állatoktól. Alig volt biztonsági őr – írta Levi a portálnak.

Egy másik bulizó a ruhatárnál sérült meg, nem is akárhogyan: “Nem tudom, hogy ki gondolhatta úgy, hogy egy roskadozó asztalt jó ötlet bent hagyni a ruhatár előtti hömpölygő tömegben. Amire persze a kabátokért tülekedők ráálltak. Ami persze össze is szakadt alattuk. Ami persze rám esett.” Andrásnak gipszben van a lába.

A történtek miatt többen rendőrségi feljelentést is tettek, és néhány károsul a Facebookon szervez tüntetést a Music Fm épülete elé, január 8-ára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik