Belföld

Mi a közös DJ Gyurcsányban és Orbán Ráhelben?

Orbán Ráhel, Gyurcsány Ferenc (orbán ráhel, gyurcsány ferenc)
Orbán Ráhel, Gyurcsány Ferenc (orbán ráhel, gyurcsány ferenc)

Az, hogy a lemezlovas dékás politikus a kormányfő lányának állítólagos törzshelyén PR-bulizott tegnap. Habony Árpád biztos szomorú.

Aki egyszer látta Gyurcsány Ferencet dídzséskedni, annak nagy valószínűséggel örök életére beleégett a retinájába, amint az egykori miniszterelnök cinkos kacsintások és hamiskás mosoly kíséretében, rekedt hangon ordítja bele a mikrofonba, hogy „Should I stay, or should I go”. A jeles eseményről ebben az anyagban számoltunk be.

További érdekességeket tartogat azonban az a tény, hogy a dékáelnök pontosan hol is lemezlovaskodott tegnap este. A Design Terminálban lévő (de a helyet nem attól, hanem az Erzsébet Vagyonkezelő Kft.-től bérlő) szupermenő Terminal étteremről a hvg.hu hozott még a nyáron egy elég alapos cikket. A lap megpróbálta felgöngyölíteni, miként lehet egy pár hónappal korábban alapított, érdemi tevékenységet nem végző céggel befutni egy olyan állami tenderen, amelyen erős referenciákkal bíró, nagy múlttal rendelkező társaságok elvéreztek. Mindezt itt lehet elolvasni, tanulságos írás.

Az egyik legnagyobb kérdőjel a cikkben, hogy vajon mi köze Orbán Ráhelnek és férjének, Tiborcz Istvánnak a Terminalhoz. Miért van az, hogy a miniszterelnök Svájcban tanuló lánya feltűnően sokszor fordul meg ezen a helyen. A szép környezet, a hideg italok, a fine dining ételek az oka? Vagy egyéb? Rejtééééééély.

Mindenesetre, ha valóban van bármi köze Orbán Ráhelnek a Terminalhoz, vagy ha tényleg ez az egyik kvázi törzshelye, akkor csudaszép csavar az egészben, hogy Gyurcsány Ferenc itt rendezte meg DJ-buliját tegnap este.

UI:

A Design Terminál és a Terminál összekeverhetőségéből született hintalóra egyébként a nemzeti hírügynökség is felpattant. Ha lenne ‘Nap médiás javítása’ cím, akkor tuti, hogy az MTI kapná ezért:

(kattintásra nagyobb lesz)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik