Belföld

Gyurcsány nagyon tud keverni

Gyurcsány Ferenc (Gyurcsány Ferenc)
Gyurcsány Ferenc (Gyurcsány Ferenc)

Eklektikus házibuliszett a Terminál bárban, némi asszisztenciával és különösebb ív nélkül. Nem baj, aki szelfit akart, megkapta.

Eseménytelen utolsó napokra készültünk szilveszter előtt, az év utolsó hétvégéjén azonban robbant a dilibomba: meghirdették, hogy Gyurcsány Ferenc beáll a dj-pult mögé a Terminál bár és étteremben hétfő este. Kamuról szó sem volt, az exminiszterelnök valóban beállt, hogy gyakorlott dj-k segítségével keverje egymás mögé a punkrockot, a klasszikus magyar slágert és a lakossági house-t.

Az akció egyébként idő kérdése volt, Gyurcsány évek óta rendszeresn feltűnik a pesti éjszakában, főleg hétfő este; szereti a bulinegyedet, a Gozsdu Udvarban például rendszeresen találkozhatott vele az, akinek nem volt jobb dolga, mint hétfő esténként exminiszterelnökre vadászni. És hát ugye aki egy országot már irányított, az előbb-utóbb a potméterekre is ráteszi a kezét. A dalok elég véletlenszerűen követték egymást, a szettet főleg Gyurcsány lelkesítő felkonferálásai és az Igazából szerelem című filmet idéző, Batiz Andrásékhoz címzett esküvői ajándékvideóból ismerős mozgáskultúra tartotta össze. A tömeg sűrűsödött, az első sorok megőrültek és Gyurcsány becsületére legyen mondva: senki sem távozott szelfi nélkül.

Íme a videó!

Ferencnek bejött

Legalábbis így kommentálta az esti dídzsézést a Facebookon:

Olvasói sztorik