Belföld

„Csak a ballib nyalja Angéla ülepét”

Angel Merkel és Orbán Viktor (orbán viktor, angela merkel)
Angel Merkel és Orbán Viktor (orbán viktor, angela merkel)

Az Orbán Viktorba szerelmes Honfoglalás 2000 Egyesület ismét közleményt villantott. Karácsony másnapja után, Szilveszter előtt, ezúttal nem a USA, hanem Németország és Angela Merkel a célpontjuk.

Szerkesztőségünk ezúton szeretné kérni a Honfoglalás 2000 nevű szervezetet, hogy ezentúl – lehetőség szerint – minimum minden másnap, de legalábbis szerdán és szombatonként adjanak ki közleményeket, mert szavaik úgy csillognak az online világ sötét egén, mint Habony Árpád hajzseléje egy Louis Vuitton márkaboltban.

Pár nappal ezelőtt még Amerikát osztották, ma általában mindenféle európai országoknak, de leginkább Németországnak és Angela Merkelnek kell meghunyászkodni előttük. A közleményt szerkesztés nélkül tesszük közzé:

„Hegyek, folyók, gazdag termőföldek, gyönyörű városok – ilyen Európa madártávlatból. Ám landolás után a látvány egészen más. Az öreg kontinens válságban van. Bomlik Britannia és Spanyolország, a görögök lázadoznak, Svédországban zsidóverések vannak, a hollandok a drogoktól kábultak, Romániában tiltják a magyar himnuszt, Ukrajnában polgárháború dúl, Német- és Franciaországot iszlám-cunami fenyegeti, Luxemburg korrupt, az EU lélegeztetőn hörög. Merkelnek központi szerepe volt idén Európában, ő lett az év embere – írják a lapok. Lehet, de mi, nem akarunk Angéla alávetettjeként élni, őnagysága Orbánt buktatná, de fél millióan tüntettek mellette. Az agresszív germánok túlterjeszkednek, fenyegetően lépnek fel: nem először, sokadszor. Most nem tankokkal jönnek, nem hurcolnak el senkit a gázkamrába, helyben akarják kivéreztetni Kelet-Európa országait, ráadásul: a kontinensre rászabadítanák Amerikát. Nem nehéz megjósolni: a kancellár asszonyt Európa népei fogják elzavarni, nekünk is elegünk van a germánokból. Magyarország független, nem nyomasztja megfelelési kényszer, csak a ballib nyalja Angéla ülepét. Hazánk oktatja a dekadens Nyugatot, példát mutat: rezsit csökkent, bankot adóztat, kétharmaddal védi választott vezetőit, nemzeti kultúráját: Virtuózokat ad a világnak. BUÉK! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Honfoglalás 2000 Egyesület”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik