Belföld

“Amerika a Gonosz Birodalma!”

Karácsony bejglifullasztó másnapján a Honfoglalás 2000 Egyesület olyan közleménnyel robbantott bele az ünnepi unalomba, hogy a torkunkon akadt minden morzsaszem.

Van itt Rosalinda, Big Mac és Floriol, de nem lőjjük le előre a “poént”, inkább szó szerint közöljük. Ámuljanak!

“R. Reagen az USA korábbi elnöke a Szovjetuniót a Gonosz Birodalmának nevezte, de ma már, ezt a címet az Amerikai Egyesült Államoknak adományozta a világ közvéleménye.

Irakban nem létező vegyi fegyverekre hivatkozva 109.032 embert öltek meg, Afganisztánban eddig, 4086 ártatlan ember halt meg. Amerikában szinte minden nap lelőnek egy néger fiatalt, a társadalmat a halálesetek sokkolták, a fiatalok meggyilkolása felszínre hozta az Államokban lappangó rasszizmust. Közelednek a választások, Obamát (pártját) le akarják járatni, mondván: nem tud rendet tartani, változásra van szükség, jöjjenek a Republikánusok. Mit kapott az emberiség az USA-tól? Véres háborúkat, rágógumit, kólát, GMO-t, liberális gyermek-nevelést, blőd szappanoperákat. Nobel-díjasaik európai, ázsiai származásúak. Amerika elszigetelődik a világ kultúrnépeitől! Egyre kevesebben mennek európai művészek, sportolók, tudósok, turisták ebbe az országba. A fiatalok már nem kedvelik a Big Mac-et, a magyar háziasszonyok már nem a Bunge (Floriol), hanem a hazai sajtolású étolajjal főznek. Amerika a világ csendőrségének szerepében tetszeleg, azt hiszi, mindent megtehet. Az emberiség döntő többsége elutasítja az erőszakot, az amerikaiak nemkívánatos személyek civilizált országokban, amíg fegyverekkel akarnak érvényt szerezni birodalmi ambícióiknak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik