Belföld

Így járnak ma a buszok és vonatok

Ünnepnapi, munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek ma a MÁV-Start, a Volánbusz és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai.

A MÁV-Start szerelvényei december 25. és 27. között ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, a Volánbusznál ugyanebben az időszakban munkaszüneti napi menetrend van érvényben.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai csütörtökön a munkaszüneti napi, pénteken az ünnepnapi közlekedési rendben közlekednek, egyes, bevásárlóközpontokat is kiszolgáló buszok helyett pedig pótlójárat közlekedik.

A két ünnep közötti és a január első napjaira vonatkozó menetrendről itt olvashat. 

BKV-bérlet és jegy az ünnepek alatt

A fővárosban és az agglomerációban 270 új jegy- és bérletkiadó automata működik, amelyek a legtöbb helyen a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. 2014. december 24-e és 2015. január 1-je között a BKK ügyfélközpontjai, valamint a jegy- és bérletpénztárak speciális, ünnepi nyitva tartással várják a jegy- és bérletvásárlókat. Az ünnepi nyitva tartás megismerhető a BKKértékesítésipont-keresőjében, ahol akár helyszínre, akár már január közepéig nyitvatartási időre is keresve megtalálható a legközelebbi ügyfélközpont, pénztár vagy jegy- és bérletkiadó.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik