Belföld

Bárki megveheti Orbán csokipapírját

orbán viktor csokipapírja (orbán viktor, csokipapír, )
orbán viktor csokipapírja (orbán viktor, csokipapír, )

A kormányfő nassolásának hír bejárta a sajtót, most valaki azt a bizonyos csomagolást bocsátotta áruba a Vaterán.

Az LMP-s országgyűlési képviselő Ikotity István az alábbi kísérőszöveggel tette fel a híressé vált csokipapírt a Vaterára: Nem mindennapi relikvia került a birtokomba ma a parlamenti ülés lezárulta után. Bevallom órák hosszat szemeztem vele. Ott maradt ugyanis szemétként a miniszterelnöki asztalon. Aki nem ismerné a mai történéseket: Szakszervezetek forgalomkorlátozó tüntetéseket szervezetek. Közülük az egyik a Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezete egészen sajátos módját választotta üzenete célba juttatásának a döntéshozók felé. Egy-egy tábla egészmogyorós-csokit csempészett minden egyes képviselő asztalára.

Mint írja: A táblás csoki első felére kedves, szimpatikus családok és kisgyermekek képe volt nyomtatva. Hátoldalára pedig ez a felirat: „Én azt szeretném az angyalkától, hogy szüleink ne veszítsék el a munkájukat. Segíts kérlek teljesíteni! Szavazz nemmel a dohányipart érintő törvényekre!”

A politikus hozzáteszi, hogy a példátlan relikviát a miniszterelnök azon rajongójának adná, aki a legtöbbet ígéri, emellett felhívja a figyelmüket, hogy méltatlan kezekbe kerülhet a csomagolás, ha nem elég éberek. Majd az ördögöt a falra egy rezsicsökkentés-tagadó vagy akár egy amerikai ügyvivő képében festi fel.A kapott pénzről azt írja, hogy megfelelő célra fogom költeni, szeretne gondoskodni arról, hogy gyakrabban láthassa a népe Orbán Viktort a nagy házban.

A licit jelenleg 14 100 forinton áll. Azt nem tudni, hogy lehetne tesztelni, hogy valóban arról a bizonyos csomagolásról van-e szó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik