Belföld

Deutsch Tamás visszavágott az ultaliberális drogosoknak

deutsch-tamas(210x140).jpg (deutsch tamás)
deutsch-tamas(210x140).jpg (deutsch tamás)

A Fidesz internetes megmondóembere egy kicsit kígyóválúzott, juhászpéterezett, majd megtudhattuk, hogy neki szemüveg volt a jele és nem gandzsa.

„Tudom, hogy szép számmal akadnak olyan online sajtómunkások, kígyóvállú, ultraliberális gyűlölet-kommentelők és Juhászpéter szektatagok, akiknek már az óvodai jele is a becsülhető hatóanyag-tartalmú növényi ágvégződés volt. De szépen, lassan talán ők is elfogadhatnák, hogy másoknak a házikó, a pöttyös labda vagy éppen a szánkó volt az óvodai jele. Nekem a szemüveg. Sokfélék vagyunk, mondom ezt szeretettel” – írja a Facebookon.

A fideszes politikus vélhetően posztjában arra reagált, hogy legutóbbi interjúja komoly derültséget okozott, amelyben arról beszélt, hogy egy NSZK-s film hatására soha nem próbálta ki a drogot, mert abban az egyik szereplő hányt tőle, és ettől ő irtózott.

Mikor a legutóbb a HírTV a drogtesztügyben a szerkesztőségektől kért válaszokat, a 444.hu például az ő nyilatkozatának éppen csak ragozásában átszabott részletével válaszolt.

Több portál szerkesztőségébe is eljutott pénteken ugyanis a Hír TV Célpont című oknyomozó műsorának kérdéssora. A Célpont riportere, Losonczi Kata ebben azt kérdezi a főszerkesztőktől, hogy szerkesztőségükből hány újságíró vállalná a drogtesztet, megkövetelik-e a munkatársaktól a vizsgálatot vagy tervezik-e ennek bevezetését, lehet-e a szerkesztőségben kábítószert fogyasztani, van-e a munkaszerződésekben erre vonatkozó tilalom, illetve mi a szerkesztőség álláspontja a marihuána legalizálásáról.  Ezzel kapcsolatban a Hír24 pénteken délben küldte el ugyanezeket a kérdéseket a HírTV-nek, azonban eddig nem kaptunk választ.

Addig is mindenki megnézheti, hogy mi is rémítette vissza Deutsch Tamást a drogoktól:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik