Belföld

Orbán ellentámadásba lendül

Kommunikációs offenzívát kezd a Fidesz: Orbán Viktor miniszterelnök pénteken interjút ad a Kossuth Rádióban, illetve külföldi lapokban is megszólal.

Lesz is mit megmagyarázni: a drogteszt ötlete, a Fidesz népszerűségének zuhanása, a fizetős M0-s és a Goodfriend-Vida Ildikó-konfliktus részben óriási felháborodást keltett a lakosság és az ellenzéki pártok körében, részben jelentősen erodálta a kormánypárt szavazótáborát. A jövő héttől pluszban újabb kormányellenes tüntetések lesznek, a parlament pedig olyan, nagy vitát kiváltó törvényjavaslatokról szavaz, mint a vasárnapi zárva tartás, illetve a költségvetés.

A hvg.hu információi szerint Orbán pénteken is megszólal a Kossuth Rádióban – ez azért furcsa, mert kéthetente szokott interjút adni, és a múlt héten szerepelt. Az interjú is része annak a kommunikációs offenzívának, melyet a kormányfő stábja szorgalmaz, és amiből most már Orbán Viktor is kiveszi a részét – írja a lap.

Ez a kommunikációs “letámadás” a héten a Blikknél tett látogatással kezdődött, és kifejezetten a kormányfőre épül. Orbán ezért hamarosan külföldi lapokban is nyilatkozni fog. A miniszterelnöki stáb azt szeretné, ha ismét a Fidesznél lenne a kommunikációs kezdeményező szerep.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik