Belföld

Újabb tüntetőt “leplezett le” a kormánypárti média

közfelháborodás napja (közfelháborodás napja, tüntetés)
közfelháborodás napja (közfelháborodás napja, tüntetés)

A kormányellenes tüntetések szervezőinek pitiáner befeketítése után most az otthonvédők elnökét, Balogh Bélát találta meg a kormánypárti sajtó.

A lejárátasában élen járó Hír TV mögött a Magyar Nemzet sem akar lemaradni. A lap a Koppány Csoport elnökére szállt rá. Balogh Béláról megállapították, hogy “lopásért, garázdaságért, rongálásért, közokirat-hamisításért, súlyos testi sértésért és ittas vezetésért is büntetőeljárás alá vonták, illetőleg el is ítélték az elmúlt években. Balogh-gal idén az olasz hatóságoknak is meggyűlt a bajuk, miután a vatikáni Szent Péter téren zseblopási ügybe keveredett.” 

A Koppány Csoportot a Jobbik felé tendáló szervezetnek nevezik, ami a szélsőbaloldali (!) Hallgatói Hálózattól kap tanácsokat. Az olyan apróságoktól pedig el is tekinthetünk, hogy Balogh Bélát meg sem szólaltatják a cikkben, de még utalás sincs arra, hogy esetleg megkeresték volna. Arról nem is beszélve, hogy a Koppány Csoport elnöke közelében sem volt az olyan nagy kormányellenes tiltakozásoknak, mint például a netadós tüntetés.

A kormánypárti média lejáratókampányára válaszul civilek és aktivisták elindították a  #kedveshírtv Facebook-oldalt, ahol – a Hír TV dolgát megkönnyítendő – bárki bevallhatja korábbi vétségeit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik