Belföld

Új-zélandi magyar faszfejezte le Kósát

Kellemetlen meglepetés érte aucklandben a Rolling Stones koncertje miatt Új-Zélandra repülő Kósa Lajost. Egy külhoni magyar nem cizellálta véleményét.

Megszólalt a Cinknek az az új-zélandi magyar, aki a nyílt utcán nevezte faszfejnek Kósa Lajost. A beszámoló tanúsága szerint az aucklandi férfi éppen vásárolni indult kislányával, mikor meglátta a politikust, akit elsőre nem is tudott beazonosítani. „A zebránál két fickóra lettem figyelmes – a Queens street irányába igyekezhettek -, az egyiküknek nagyon ismerős volt a feje, tudtam, hogy valamelyik fideszes politikusra hasonlít, de nem tudtam nevet kötni hozzá.” – emlékezik a trágár férfi, aki a következő szavakkal lepte meg a Rolling Stones-koncert miatt az országban járó politikust:

„Hé faszfej, itt börtönben rohadnál meg.”

Kósa és kísérője hallották a leplezetlen kritikát, egyikőjük meg is kérdezte a másiktól, hogy hallotta-e mit mondott a járókelő.

A férfi nem tesz említést arról, hogy kamerás embereket is látott volna, mi viszont korábban megírtuk: Kósa Lajos házi stábjának több tagja is elkísérte Új-Zélandra a politikust, titkárnőjét, Halász Jánost és annak fiát a magánjellegű útra.

Kósára rájár a rúd, nemrégiben a fémkupakok adták fel a leckét a politikusnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik