Belföld

Halászokkal és vadászokkal vendégeltetnék meg a Békemenet résztvevőit

Hivatalos levélben toboroznak olyan halászokat és vadászokat, akik ingyen, egy szeretetendégség keretében látnák vendégül a Békemenet résztvevőit.

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóság Vadászati és Halászati Osztályának igazgatója, Kiss Zoltán tolmácsolja a CÖF meghívását a megye vadászainak és halászainak egy hivatalos levélben. A kormányhivatalnok arra kéri a halászokat és vadászokat, hogy vegyenek részt egy december 20-i CÖF Agapén Budapesten, ahol ingyen kellene kiszolgálniuk a Békemenetben részt vevő polgárokat – írja a 444.hu, ahol az ominózus levél is megtekinthető.

Az egyik cél a vadász- és horgásztársadalom megbecsülésének növelése, az országos médiában való megjelenés és “pozitív nemzetközi vízhang (sic!) megszerzése”. A  levélen az október 20-ai dátum szerepel, ekkor azonban se híre, se hamva nem volt a Békemenet megtartásával kapcsolatos mizériának, ami most ott tart, hogy a miniszeterelnök inkább eltekintene egy újabb vonulástól.

A levélből nem derül ki egyértelműen, hogy december 20-án Békemenet lenne-e, vagy pedig a korábbi Békemenet résztvevőit látnák csak vendégül – írja a portál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik