Belföld

Miniszterelnök úr, engedje meg, hogy legyen békemenet!

Maradtak még fészbukosok, akik a netadó viharában is kiállnak Orbán Viktor mellett. Még a külügyminiszter édesanyja is beszállt a vitába.

A netadó elleni tüntetés összehozta a kormányfő megmaradt táborát. Bár Orbán Viktor Facebook-oldalát ellepték a bírálók, azért még felszínre kerül néha egy-egy támogató hozzászólás. Az orbanviktor.tumblr.com oldalon szerencsére ezeket folyamatosan szemlézik, nekünk csak le kellett szüretelni a szebb darabokat.

István megszakérti az internetet. Ha jobban belegondolunk, a táplálkozás a létfenntartást szolgálja, a szex a reprodukciót, az olvasás pedig az ismeretszerzést, tulajdonképpen mindezek megadóztatása helyes volna, hiszen vannak, akik nem átallanak élvezetből végezni ezeket a dolgokat. Hallottam egy emberről, akinek tizenötezer kötetes könyvtára van otthon, minek, kérdem én?

Sándor még mekkorát nézne, ha megtudná, hogy az egyik legnagyobb mobilszolgáltató pedig NORVÉG. Sőt, a norvég metál a templomégetésekről közismert. Minden összefügg. Éberség!

 

János meglátásai. Régen mondjuk volt első éjszaka joga is.

 

A külügyminiszter édesanyja sem hagyhatta szó nélkül a vitát. Aki dunakeszi villára össze tudja spórolni a pénzt, az internetadóra is!

 

Borika sommás véleménye a netadó ellen tüntető ifjakról.

 

Végezetül arra kérjük Miniszterelnök Urat, engedje meg, hogy civil tüntetést tartsunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik