Belföld

Internetadó – Deutsch felel a konzultációért

Az internetadót elutasító Fidesz EP-képviselő felel az internettel kapcsolatos nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért, az egyeztetések szervezéséért.

Jövőre kezdődik a nemzeti konzultáció – tudatta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Az MTI Kocsis Máté Facebook-oldalán közzétett tájékoztatása alapján azt írta, hogy a párt szeretné a lehető legtöbb fórumon meghallgatni az emberek véleményét, ezért 2015 elején “nemzeti konzultációt fogunk lefolytatni az internetről”, benne az internet szabályozásáról és a pénzügyi kérdésekről.

Emellett szakmai egyeztetéseket kezdeményeznek a szolgáltatókkal és szakmai szervezetekkel. Ezek előkészítéséért, a nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések, viták lebonyolításáért Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő lesz felelős – tudatta Kocsis Máté.

A kommunikációs igazgató megismételte Orbán Viktor miniszterelnök reggeli bejelentését, amely szerint “látva azt, hogy a távközlési adó tervezett technikai kiterjesztéséről teljes félreértés alakult ki, és az emberek megkérdőjelezik a javaslat ésszerűségét, ez az adó ebben a formában nem vezethető be”.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik