Belföld

Óvja fekete kedvenceit a sátánistáktól!

Állatvédők szerint a fekete, de még a fehér cicák és a kutyák is veszélyben lehetnek mostanában.

 

Mindenszentek és Halloween hétvégéjén sátánista szeánszok is zajlanak néhol és ott szörnyű kínzások áldozatai lehetnek fekete vagy fehér cicák, esetleg kutyák – írják állatvédők.

A Noé állatotthon azt is közölte, hogy ebben az időszakban sokan keresnek kizárólag fekete macskát és amint kiderül, hogy fekete és fehér állatot november 2. hetéig nem adnak örökbe, nem érdeklődnek tovább. Az állatotthon szerint sátánisták, állatkínzók lehetnek a telefonálók, akik fekete mágiás rituálékra keresik az állatokat feláldozás céljából.

A Noé szóvivője, Schneider Kinga sátánista kínzásról nem tudott konkrétumokat mondani a Hír24-nek és azt is elismerte, hogy az ilyen telefonok is inkább pár éve voltak jellemzőbbek, de azt mondja: jobb az óvatosság.  Ő is bezárja ilyenkor a fekete cicáját. Ezt javasolja más fekete és fehér állattulajdonosnak is

Bizonyítottan sátánista állatkínzásról nem voltak hírek az elmúlt években, ebben az időszakban.

Tavaly tavasszal azonban Solt határában egy kegyetlenül megkínzott és felakasztott fehér kutya tetemére bukkantak, körülötte sátánista feliratok voltak. A horrortanyaként emlegetett helyszínen több állatkínzás is volt, 5 és 7 évvel korábban is találtak már ott felakasztott kutyákat – mondták el a TV2-nek tavaly állatvédők. Az állatkínzót végül elkapták, tíz hónap börtönt kapott – írja a Bors.

2010. februárban egy lefejezett fehér cica tetemét találták meg a kecskeméti Szentháromság temetőben. Felmerült, hogy az állatkínzók sátánisták voltak, de bizonyítékról nincs hír, de még arról sem, megtalálták-e a tetteseket. 

Olaszországban januárban feltételezték, hogy sátánista szertartásokra visz haza egyre több fekete macskát egy férfi.Utóbb kiderült, hogy az állatokat megölte és feltálalta a barátainak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik