Belföld

Félmilliós havi rezsije lehet Szijjártó villájának

A Bors által megkérdezett szakértő véleménye szerint százezrekben mérhető az ifjú külügyminiszter dunakeszi házának rezsije. 

Mint arról már bizonyára mindenki hallott, nagylelkű szülei támogatásával 167 millió forintért vásárolt magának egy 400 négyzetméteres luxusházat Dunakeszin Szijjártó Péter. A gazdagon díszített bútorokkal és egy aranyszínű csillár is ellátott ház – amelyről itt nézhet meg képeket – nem csak vételárával kelt feltűnést. Fenntartása is komoly összegeket emészt majd fel.

A Bors által megkérdezett ingatlanszakértő elmondása szerint a téli hónapokban egy ilyen, hétméteres belmagasságú, hasonló alapterületű ház rezsije 150–200 ezer forint körülvan. A kertben 12-szer 5 méteres, fűthető mozaikcsempével ellátott fedett medence, jakuzzi és finn szauna is található, és amikor ezek is működnek, a rezsiszámla akár a félmillió forintot is elérheti, havonta – mondta a lapnak a szakértő. 

Ha nyugalomra, luxusra és tágas terekre vágyik itt megtalálhatja!!”
Fotó:ingatlan.com

Az épületben egy 200 négyzetméteres csempézett teremgarázs is találahtó öt autó részére és még egy autómosóval is elláták. 

A frissen külügyminiszterré kinevezett Szijjártó az RTL Klub szerint 167 millió forintért vette meg a 400 négyzetméteres luxusvillát Dunakeszin. Az RTL Klubnak azt mondta, hogy a házra ráment a megtakarítása nagy része, emellett felesége tízmilliós megtakarítását is ráköltötték. Most a rezsicsökkentés igencsak jól fog jönni neki. 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik