Belföld

Nem Szijjártó az Auchan okos kisfiúja

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2014. 09. 26. 16:21

A madaras multi külön felhívja a figyelmet, hogy bárminemű azonosság valós és képzelt személlyel csak a véletlen műve.

„Arnold és Oszkár utazása az időben”. Ezzel a címmel adott ki matricagyűjtő albumot az Auchan. A két főhős, az okos kisfiú és társa – a beszélő szurikáta –, az őskorban, az ókorban és a középkorban él át izgalmas kalandokat. (…) „A lektorálást egyetemi és középiskolai oktatók (paleontológus és történész szakemberek) végezték, azt a célt szem előtt tartva, hogy játszva tanuljanak a gyermekek”. (Hoffmann Rózsa éppen fejét csóválja!) 

A két főhősnek már saját rajongói oldala is van a Facebookon, ahol az is kiderül, hogy Arnold a kisfiú. Róla többen hitték, hogy egy Szijjártó Péter hasonmás, de nem. Az okos kisfiút nem az új külgazdasági és külügyminiszter ihlette.

Az Auchan külön is felhívja erre a figyelmet. Az áruházlánc azt írja, hogy az “Arnold és Oszkár” az Auchan által 2014. szeptember 5-én kiadott matricagyűjtő album főhősei. Mindketten kitalált személyek, bárminemű azonosság valós és képzelt személlyel csak a véletlen műve”.

Auchan Arnold (Auchan Arnold)Forrás: Facebook

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.