Belföld

Orbán Ráhel átigazolt

A miniszterelnök lánya otthagyta a Kempinski Hotelt és a Zsidai Csoportnál dolgozik a gasztronómia felvirágoztatásán – írja a Bors.

Orbán Ráhel a Corvinus Egyetemen végzett és 2012 óta dolgozott a Kempinski Hotelben értékesítésivezető-gyakornokként. Nemrég azonban a linkedin.com álláskereső közösségi portálon lévő profilja szerint – ahol a Ráhel helyett az angolosabb Rachelként regisztrált – jelenleg a híres étteremcsoport, a Zsidai Group alkalmazásában áll – derül ki a Bors cikkéből.

Orbán Ráhel adatlapja szerint nemcsak a Corvinuson tanult, hanem töltött egy rövid időt az olasz sienai, a francia Sorbonne és az amerikai Boston egyetemeken is.

A Zsidai Groupnak több híres budai étterme is van, mint például a Baltazár, a Pierrot, a 21 és a Pest–Buda, de pesti szórakozóhelyeken is érdekeltek, így például a turisztikailag kedvelt Gozsdu udvarban is van vendéglátóhelyük. A Bors szerint a cég és az Orbán család között semmilyen üzleti vagy politikai kapcsolat nincs, és Orbán Ráhellel sem kivételeznek ezek miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik