Belföld

Gyurcsány fészket rakott Makón

Gyurcsány Ferenc és Buzás Péter Makó polgármesterének szövetsége kiverte a biztosítékot a Fidesznél.

Bakos Tamás makói fideszes alelnök az alábbi sajtóközleményt küldte szerkesztőségünknek:

“A Fidesz Makói Szervezete megdöbbenéssel értesült Buzás Péter polgármester-jelölt és társai tegnapi bejelentéséről, amely szerint Buzás Gyurcsány makói helytartójává lépett elő.

Azok után, hogy Gyurcsány Ferenc idején ,,hazudtak reggel, éjjel meg este”, ,,trükkök százait” alkalmazták a magyarokkal, köztük a makóiakkal szemben, hogy a makói óvónőktől, ápolóktól, orvosoktól, szociális munkásoktól, tanároktól és tanítóktól, közalkalmazottaktól elvettek egy havi fizetést, hogy a nyugdíjasoktól elvették a 13. havi nyugdíjukat, hogy milliárdos adósságba kergették a várost, most képesek arra, hogy bizalmat kérjenek az emberektől. Gyurcsány Ferencék – csak Makón – családok százait vitték csődbe, százakat tettek munkanélkülivé, esetenként földönfutóvá.

Buzás Péter, a most leköszönő polgármester mindezt el akarja feledtetni, és az egykor szebb napokat látott polgármester most a makóiak nyakába akarja varrni Gyurcsány Ferencet.

Ennél Makó többet érdemel!

A Fidesz Makói Szervezete mindent el fog követni, hogy megvédje Makót, a makóiakat attól a szégyentől, és attól a veszélytől, amit a Buzás-Gyurcsány páros jelentene nemcsak az önkormányzatnak, hanem Makó egészének, a makói családoknak, időseknek, alkalmazottaknak.

A Fidesz Makói Szervezete nem fogja engedni, hogy Buzás Péter Makót Gyurcsány szolgálatába állítsa, és ismét megnyomorítsa a makóiakat. Ezért felszólítja Buzás Pétert, hogy – első lépésként – nagy nyilvánosság előtt, haladéktalanul utasítsa vissza a Gyurcsány Ferenccel történő együttműködést.”

Bakos Tamás

alelnök

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség

Makói Szervezete

Tavasszal Buzás Péter lánya a DK színeiben indult volna, ám a baloldali összefogás végül az MSZP megyei alelnökét, az apátfalvi polgármestert, Varga Pétert jelölte az országgyűlési választáson. Varga Lázár János és a jobbikos Kiss Attila mögött a harmadik legtöbb szavazatot kapta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik