Belföld

Királyi nemzettudatot jósol az ország horoszkópja

Az égi jelek szerint az „eddigi nemzeti öntudat, most az emberi méltóságból táplálkozó, erős, "királyi" nemzettudattá válik”.

Magyarország szolár horoszkópjának aktuális elemzése szerint július közepén a magyarok tündöklő csillaga, a Jupiter a “királyi udvarba”, az Oroszlán jegyébe tért. Előzőleg csaknem egy évig volt Rákban, ahol a hazához, az anyaföldhöz, a gyökerekhez, a nemzethez való kötődést erősítette.

„Most az Oroszlánba lépve az egyenesség, a határozottság és az igazságosság irányába igyekszik terelni jellemünket, életünket. Felerősíti bennünk az emberszeretetet, a jócselekedeteket, és nemességet”. 2014 nyarától, 2015. augusztus 12-ig tartózkodik e jegyben, ezáltal a tömegekről, a vezetőkre terelődik a figyelem – írták a júliusról az asztrológusok.

„Az eddigi nemzeti öntudat, most az emberi méltóságból táplálkozó, erős, “királyi” nemzettudattá válik. Míg a Rák Jupiter a nemzet magára találásában nyitogatta a nép szemét, addig az Oroszlán Jupiter az ország vezetését, mindenkori vezető rétegét, a törvény képviselőit buzdítja, avagy kéri majd számon az erkölcs és az igazság nevében”.


Forrás: magyarplanetas.hu

Az augusztus 25-i Újhold napjaiban a néppel egyetértésben működik a kormányzat. Amint a Nap az Oroszlán jegyéből a Szűzébe tér, eljön az aprólékos cselekvés ideje. „Ez a vezetői munka a hétköznapi élet mindennapi döntéseivel lesz kapcsolatban, melyeket a nép igényeivel összhangban (Újhold) kell meghozni. Témái: a munkásság, a föld, az ipar, a mezőgazdaság, az egészségügy, az oktatás Szűz analógiájú területeit érintik majd” – írta Fényiné Csobor Rózsa és Wieber Orsolya arról, mire számíthat az ország augusztusban. 

Mint korábban megírtuk, Fényiné Csobor Rózsa és Wieber Orsolya Magyarország Szolár képletét úgy számolja ki, hogy az ország születésnapjának október 23-át, a köztársaság kikiáltásának dátumát tekinti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik