Belföld

Engedély nélküli társaság taxisa verhette meg Benkőéket

Nincs engedélye annak a társaságnak, ahol a két omegást megverő taxis dolgozik. Az igazgató váltig állítja, már pótolták a hiányosságokat.

Egy hónapja bevonta a BKK annak a taxitársaságnak az engedélyét, amelynek vasárnap az egyik sofőrje valószínűleg megverte az Omega együttes két tagját – tudta meg az Index.

Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke azt nyilatkozta a portálnak, hogy a Tele5 Taxi engedélyét egy hónapja vonta be a BKK, de a 2013. június 1-je óta érvényes taxirendelet nem rendelkezik róla, hogyan kell fellépni az engedélyüket elveszetett társaságok ellen, így az engedély elvesztése ellenére is tovább tudnak működni.

Pótolták a hiányosságokat

Nyilatkozott a taxitársaság igazgatója is az Indexnek. Elismerte, hogy bevonták egy hónapja az engedélyüket, de igazságtalannak tartotta ezt, és hozzátette: azóta már pótolták a hiányosságokat.

Azért vonták be az engedélyt, mert december 31-én nem rendelkeztek elegendő saját tőkével – mondta. Pásztor György hozzátette, pótolták a hiányosságokat. A bevonás óta tényleg engedély nélkül működnek, de már elindították az új eljárást, amiben az engedély megadását kérik.

A taxis egyébként azt állította, hogy őt verte meg a két részeg zenész

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik