Belföld

Összekeverték a politológusokat a coming out után

Lakner Zoltán a héten vallott arról, hogy meleg, sokan azonban a szintén politológus Ceglédi Zoltánnál reagáltak erre.

Ceglédi Zoltán politológus vasárnap a Facebookon jelezte a nagyvilágnak, hogy bár köszöni a sok kedves levelet, ő nem az a Zoltán, akinek érdemes elküldeni a különböző programajánlatokat.

Mi is megírtuk, Lakner Zoltán a Budapest Pride apropóján coming outolt, mint írta:

“Élem az életem, melegként, családban, mert nekem így jó. Nem egy nagy dolog. Nem bujkálok. Szerintem rendben van, ha másnak másként jó. Ahogy látom, sokak kellemetlen hobbija mások életében turkálni; ha valaki”aberráció” után kutat, inkább errefelé keresgéljen. Hogy most mégis szóba hozom magam, annak az az oka, hogy szép lassan eljutottam a pontig – lehetett volna ez korábban vagy később is -, hogy azért legalább annyit mondani kellene: hé, itt engem is sértegetnek! Nem fogok a fal mellett osonni azért, mert képmutatók papolnak erkölcsről és pont beleesek a szórásba.”

Balra Czeglédi Zoltán, jobbra Lakner Zoltán

A coming out hatása aztán kollégáját is elérte: ma derült ki, hogy Laknert  többen összekeverték a szintén politológus Ceglédi Zoltánnal. Ceglédi a dolgot a következőképpen kommentálta:

“Kedves levélíró srácok!
Köszönöm a kedves szavakat, illetve a különböző személyes programajánlatokat (bár egy-egy részletes, anatómiai pontosságú leírás tényleg szükségtelen volt), de hadd hívjam fel a figyelmeteket a tudatos és koncentrált hírfogyasztás fontosságára – ugyanis NEM ÉN, HANEM A LAKNER ZOLI!!!
Azért köszi.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik