Belföld

Fidesz vs RTL: Gulyás szerint Kolosi hazudik

E-mailben reagált Gulyás Gergely, a Fidesz képviselője a Hír24-en pénteken megjelent, Kolosi Péterrel készült interjúnkra. Szerinte az RTL Klub programigazgatója hazudik, mert nem kért ingyenjegyet az X-Faktorra.

Kolosi a Hír24-nek adott interjúban ismét megemlítette, hogy a csatornát társadalmi károkozással vádoló Gulyás Gergely ingyenjegyet kért a tehetségkutatóra. Erről az RTL Klub riportere is kérdezte a politikust kedden. Akkor még nem emlékezett erre, mint arra sem, hogy melyik tehetségkutató műsor közönségében ült.

Gulyás pénteki, a Hír24-nek elküldött levele szerint a programigazgató „az RTL Klub új hírszerkesztési gyakorlatával összhangban” valótlan állítást fogalmazott meg, mert ő soha nem kért ingyenjegyet, hanem egy barátja meghívására vett részt a tehetségkutató döntőjén.

Gulyás megismételte azt is a válaszban, hogy a tehetségkutatókat üdítő kivételnek tartja a kereskedelmi televíziók „jelentős társadalmi károkat okozó tevékenységén belül”. Hozzátette, hogy bízik abban, hogy a csatorna „kormányellenes haditervében” kisebb súllyal szerepelnek valótlan állítások, mint a Kolosi Péterrel készült interjúban.

A Miniszterelnökség is reagált az RTL Kklub reklámadó elleni hadjáratára. Közleményben azt írják, a csatorna bosszúhadjáratot indít azért, mert Magyarországon is adót kell fizetnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik