Belföld

Felborult tehervonat – egy vágányt megjavítottak

Mezőkövesdről Füzesabonyig még mindig pótlóbuszok járnak.

Kapcsolódó cikkek

Egy vágányon megindult a közlekedés csütörtök hajnalban Füzesabony és Mezőkövesd között, ahol kedden kisiklott, majd felborult egy tehervonat négy vagonja, és a vasúti pálya megrongálódott – közölte a Mávinform.

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a Budapest-Füzesabony-Miskolc viszonylatban minden sebes- és InterCity vonat közlekedik, azonban a vasúti pálya végleges helyreállításáig a Budapest-Miskolc vasútvonalon 10-15 perces késések előfordulhatnak. A Füzesabony és Mezőkövesd közötti vasúti pályán még folytatják a másik vágány helyreállítását, ami még pár napig eltart. 
Emiatt a Miskolcról Füzesabonyig közlekedő személyvonatok csak Mezőkövesd állomásig közlekednek, onnan minden óra 30-kor induló vonatpótló busz segítségével lehet eljutni Füzesabony állomásra.

A Füzesabonyból Miskolc Tiszai pályaudvarig közlekedő személyvonatok Mezőkövesd állomásról indulnak. Mezőkövesd állomásra minden óra 5. percében induló pótlóbuszokkal lehet eljutni. A Hidasnémeti felé utazóknak egy másik vonatba kell átszállniuk Miskolcon.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik